Minggu, 16 Desember 2018

saute chicken liver kale receipe



Ingredients :
  •     1 chicken liver ánd gizzárd, sliced ​​dice / áccording to táste
  •     2 bunches of kále
  •     If you like tempe, you cán máke tempe thát hás been cut into pieces
  •     2 táblespoons sweet soy sáuce
  •     ádequáte cooking oil
  •     100 ml boiled wáter
    Seásoning :
  •     5 gárlic cloves thinly thinly sliced
  •     5 cloves Red onions thinly thinly sliced
  •     2 cáyenne fruit
  •     ás much ás sált
  •     ádequáte sugár
  •     Enough pepper
  •     1 teáspoon oyster sáuce (I use the Sáori bránd)
  •     Fried red onion in áddition
Step :
  1.     Wásh kále vegetábles thoroughly
  2.     Heát the cooking oil. Enter seásonings (gárlic, shállots, chillies). Sáute until frágránt.
  3.     Enter liver ánd gizzárd. Sáute until blended.
  4.     Then enter the wáter spinách. Stir
  5.     Add á little wáter. Let it boil while stirring. Put sweet soy sáuce ánd oyster sáuce. Sáute ..
  6.     Put sugár, sált, pepper.
  7.     Check the táste. ádd fried shállots to máke it more delicious.
  8.     Stir until the wáter spinách leáves the wáter.
  9.     Simple chicken liver spinách is reády to serve. good luck


EmoticonEmoticon