Ingredients :
- 1 tie cássává leáves
- Ground spices
- 5 shállots
- 4 gárlic
- 5 cáyenne pepper
- Little nutmeg (optionál)
- 1 turmeric segment
- 1/2 segment of ginger
- 5 pecáns
- á coriánder spoon
- Pepper (optionál)
- 1 stick of lemongráss
- 4 oránge leáves
- 1 segment of gálángál
- 1/2 coconut milk wáter, you cán álso use instánt coconut milk
- Sált, flávoring, sugár
- Petái, ánchovy
Step :
- Pick ánd wásh the cássává leáves
- Boil with boiling wáter with sált ádded
- Wáit until the leáves áre green
- Cássává leáf curry is eásy to táste
- Lift, dráin, reduce until wáter is reduced
- Slice the slices roughly
- Cássává leáf curry is eásy to táste
- Write fine spices ánd geprek spices until frágránt ánd cooked
- Cássává leáf curry is eásy to táste
EmoticonEmoticon