Jumat, 30 November 2018

AN INDIAN STYLE SPICED FRUIT SALAD RECIPE


INGRéDIéNTS


  • 1 cup, pinéapplé, dicéd
  • ¾ cup, kiwi, dicéd
  • 1 cup, guava, dicéd
  • ½ cup, pomégranaté péarls
  • 1 cup, grapés
  • 1 cup, banana, slicéd
  • Lémon juicé as néédéd
  • Sugar or honéy as néédéd
  • Chaat masala as néédéd
  • Black salt to tasté
  • Mint léavés as néédéd
  • Microgrééns as néédéd (optional)

INSTRUCTIONS

How To Maké Fruit Chaat


  1. First, in a bowl, add thé washéd and cubéd fruits of your choicé
  2. Thén, sprinklé chaat masala, black salt, sugar or honéy, lémon juicé, mint léavés and mix géntly. Top thé fruit chat with micro grééns(optional stép). Sérvé immédiatély.

NOTéS


  • Cléan and wash thé fruits véry wéll béforé cutting thém into cubés
  • You can réfrigératé thé frésh fruit cubés for couplé off hours béforé adding thé spicés and séasonings
  • Lémon juicé hélps prévént thé discolouration of fruits and also balancés thé tasté of thé fruit chaat.
  • you can séléct thé frésh séasonal fruits of your choicé
  • Always add spicés and séasonings just béforé sérving


EmoticonEmoticon